Въпроси и отговори

Колко често може да приемам 3xMan?

3xMan може да се приема веднъж дневно, повече от веднъж на ден няма да доведе до предозиране, тъй като билките вложени в него не предполагат претоварване на организма. Веднъж дневно в рамките на месец ще доведе до забележими постоянни ефекти от продукта.

Начин на прием на 3xMan

3xMan се употребява директно без да е необходимо допълнително приготовление. Откъснете пакетчето където е прореза и изтискайте количеството в устата си или в лъжичка. Можете да промиете устата си с вода след консумация, тъй като билките – карамфил, кардамом и джинджифил имат силен аромат. Безотказно продукта помага при лош дъх, като освежава вашата уста и тонизира Вашето тяло. Употребявайте 3xMan поне 45 минути преди сексуалното изживяване, за пълен ефект и удоволствие.

Прием при алергии и с други лекарства?

Моля не приемайте хранителната добавка, ако сте алергични към един от съставните и продукти. Ако приемате антибиотици, моля консултирайте се с Вашия лекуващ лекар дали някоя от билките в продукта няма да намали действието на антибиотиците, които примате.

Прием на 3xMan при диабет и сърдечни болести

При диабет – 3xMan съдържа естествени захари, които трябва да вместите в дневната си диета, винаги имайте предвид изработената от Вашия лекар диета за прием на храни.
При сърдечни болести – продуктите в 3xMan не предизвикват промяна в сърдечния ритъм, но винаги се консултирайте с Вашия лекуващ лекар преди да приемете продукта.

Прием на 3xMan с алкохол?

Продукта не предизвиква отрицателни ефекти при смесването си с алкохол, но можете да очаквате намалено действие в резултат на употребата на алкохол непосредствено преди или след консумация на продукта. Ако продукта се приеме с обилно количество вода, отново може да се забележи намалено действие.

Ако нямам нужда от допълнителен стимулант при секс, какво мога да очаквам от добавката?

Продукта е хранителна добавка и не може да Ви навреди. Когато нямате нужда от допълнителен стимулант при секс и приемете продукта, ще почуствате: допълнително енергизиране, повишена концентрация, повече енергичност, невероятно бързо възстановяване и готовност за подновен контакт с Вашата половинка след много кратко време. Продукта неимоверно ще увеличи удоволствието Ви!

По цял ден съм в колата и нямам време за нормален обяд, прибирам се късно вкъщи и съм изключително изморен, ще ми помогне ли 3xMan?

Стресът, непрекъснатата работа, неправилното хранене и липсата на подреденост в денят Ви води до стрес, натоварване на физиката и психиката. При този режим сексуалното желание е намалено до минимум. Употребата на 3xMan в този случай ще помогне не само да възвърнете силите и енергичността си, но и да почуствате отново сексуално желание. При постоянен стресов режим на работа, консумацията на 1 пакетче дневно ще помогне да възвърнете силите на организма и концентрацията нужна за всекидневната Ви работа.

Искам да преживея нещо изключително заедно със своята половинка?

Приемът на 3hМан и от мъжа и жената е сигурен начин да почуствате на 100% страсста от любовта. Увеличено желание, повишена чувствителност и енергичност, бързо възстановяване и мощен оргазъм. Когато и двамата сте го приели, можете да очаквате невероятно изживяване!

Мога ли да приемам 3xMan като част от моята фитнес програма?

Можете! Една от основните функции на 3xMan е да енергизира тялото, да подобрява кръвообращението, спомага с топенето на мазнини и формирането на мускулна маса. Приемайте след тренировка за по-добър ефект!

Получава ли се спад в енергичността след като ефекта на 3xMan отмине?

3xMan е хранителна добавка, използваща силите на тялото в унисон с природата. Не е възможно забелязване на драстичен спад в енергичността след като ефекта на активните вещества в продукта отмине. Имайте предвид, че прием на 1 саше на ден ще доведе до трайно повишаване на енергичността. Следвайки действието на основните съставки – в периода на постоянен прием не само ще се увеличи Вашето сексуално желание, енергичност, концентрация. Ще се забележат също допълнителни подобрения в цялостната кондиция, забавяне на стареенето на клетките, подобрено кръвообращение, подобрено настроение и по-добра форма.

Специфични ефекти на 3xMan при мъже и жени.

Ефекта на 3xMan осезаемо влияе след около 45 минути след прием.
* Не консумирайте с алкохол, тъй като се намалява действието на продукта.
** При консумация с големи количества течности ефектът на добавката отслабва.

При мъже и жени продукта действа – енергизиращо, подобрява паметта и концентрацията, съставките в него имат силно антиоксидиращо действие.
Продукта увеличава сексуалната потентност и либидо.

Специфични ефекти при мъже:
Подобрява състоянията на еректилна дисфункция
Подобрява синтеза на тестостерон в организма.
Увеличава се издръжливостта при секс
По-добра подвижност на сперматозоидите
Подобрено горене на излишни мазнини в тялото
Подобрява представянето при сексуално преживяване, по-бързо възстановяване
Когато се употребява при програми за бодибилдинг, спомага за по-доброто мускулно изграждане и горене на излишни мазнини.

3xMan при жените:
Подобрява се чувствителността на влагалището, което води до подобрена чувствителност при секс.
Забелязва се увеличаване на нивата на естроген в тялото
Подобрява се кръвообращението
Както всяка друга храна или билка и тук:
Не приемайте хранителната добвака със 100% натурален произход ако имате алергия или непоносимост към един от вложените в съдържанието продукти.

Консултирайте се с лекар преди консумацията на продукта при бременност, ако страдате от сърдечни проблеми, страдате от диабет.
Ако приемате лекарства и антибиотици – консултирайте се с Вашия лекар дали някоя от билките в съдъжранието няма да повлияят на действието на приеманите лекарства.
Продуктът е хранителна добавка с напълно естествен произход.
Продуктът помага за повишено либидо и по-добро сексуално изживяване, подобрява цялостната кондиция на организма и енергичността му, използвайки естествени продукти.
3хMan не е заместител на разнообразното хранене.

Къде е смесен продукта?

Продукта е смесен в лабораториите и под зоркия надзор на професионалисти в Университета по Хранителни Технологии в гр.Пловдив. Използвани са съвременни технологии за санитарност, най-високо ниво на сигурност и проверка за качество в България.

Кой е доставил съставните елементи на 3xMan?

Доставчиците на продуктите в 3xMan са изцяло български фирми, предлагащи екстракти от добавени в България билки. Високо-ефективни билки с доказан ефект не смао в България, но и цяла Европа. Всички фирми, доставили продукти за изработкат ана 3xMan снабдяват големи разпространители на хранителни добавки в световен мащаб.

Къде е пакетиран продукта?

Продукта е пакетиран в лицензирана за пакетиране предприятие, сашетата са поизведени от сертифициран производител отново в България. 3xMan е една от малкото хранителни добавки произведени изцяло в България!

За 3xMan.

3xMan е произведен и промотиран от група професионалисти в своята област с над 15 години опит в – Маркетинга, СЕО и Интернет, Фармация, Медицина. Можете винаги да получите професионален съвет и партньорско отношение!

Мога ли да стана представител на 3xMan?

Разбира се! 3xMan разширява своят обхват както в България така и в чужбина! Свържете се с нас за повече информация и възможностите за отстъпки.

Можем ли да очакваме други висококачествени продукти?

Предвиждаме изработка на други висококачествени продукти, които може да с еочакват на пазара до лятото на 2015 година – това са продукти, съдържащи силни антиоксиданти за прочистване на организма и профилактика. Силни стимулиращи и безвредни стимуланти за спортисти и бодибилдинг. Стимулиращи ума билкови продукти при нужда от свръх концентрация.

Имам голям проблем - не съм правил секс близо месец, приятелката си мисли, че не я харесвам, какво да направя?

Освен физическите спирачки, които сами си създаваме, има и психически такива. 3xMan ще помогне да преодолеете и двете в кратък период!
Винаги когато се приема какъвто и да е стимулант за секс – трябва да има реципричност и любов във връзката Ви. Ако любовта, рабзирането и привличането е изчезнало – няма начин една връзка да продължи да бъде удовлетворяваща, незвисимо какво пиете и в какъв режим. Опитайте се да предизвикате романтика в обстановката около вас – освен 3xMan и за вашата половинка – купете цветя, направете сами Вашата романтика. Малко свещи, повече вниамние и лека музика може да помогне много!

При 15 съставки в 3xMan, имам чувството че пия Степ-че с мед?

Единствената разлика е, че в Степ-чето няма нищо естествено! 3xMan не съдържа нито един консервант, оцветител или овкусител! Естествените “консерванти” – карамфил, джинджифил и ферула, освен енергизиращото си действие предпазват продукта от ферментация и появяване на бактерии, които могат да развалят качеството му! При консумация ще почуствате силните аромати на билките – всички извлечени по съвремени технологии директно от природата. 3xMan е изцяло натурален продукт, събиращ в себе си синергично събрани билки с невероятен ефект, представени в различни райони на България.

Моля обяснете при толкова билки какво точно се случва в организма ми?

3XMan – съдържа някои от най-качествените български билки, чието действие ще Ви накара – да почуствате неустоимо сексуално желание, да се чувствате наистина жизнени и енергични, използвайки единствено и само потенциала на Вашето тяло и природата.
Сексуалното влечение не опира само до физическото изпълнение на „задачата“, за да е пълноценно изживяването трябва да се чувствате енергичен и жизнен.
3ХМан подпомага разширяването на кръвоносните съдове на пениса при мъжете, което пряко спомага за по-добрата ерекция. По подобен начин действа продукта и на жената – спомагайки за по-добрата чувствителност на влагалището и по-силна сексуална възбуда.
Билките вложени в продукта – енергизират, подобряват кръвообращението, концентрацията, издръжливостта и чувствителността. Прочетете повече за вложените продукти в секция – Съдържание