Notice: извикана некоректно. The query does not contain the correct number of placeholders (2) for the number of arguments passed (3). Please see Debugging in WordPress for more information. (Това съобщение беше добавено във версия 4.8.3.) in /home/bgm8com/public_html/3xman.com/wp-includes/functions.php on line 3592
Въпроси и отговори - Естествен сексуален стимулант 3xMan

Въпроси и отговори

Колко често може да приемам 3xMan?

3xMan може да се приема веднъж дневно, повече от веднъж на ден няма да доведе до предозиране, тъй като билките вложени в него не предполагат претоварване на организма. Веднъж дневно в рамките на месец ще доведе до забележими постоянни ефекти от продукта.

Начин на прием на 3xMan

3xMan се употребява директно без да е необходимо допълнително приготовление. Откъснете пакетчето където е прореза и изтискайте количеството в устата си или в лъжичка. Можете да промиете устата си с вода след консумация, тъй като билките – карамфил, кардамом и джинджифил имат силен аромат. Безотказно продукта помага при лош дъх, като освежава вашата уста и тонизира Вашето тяло. Употребявайте 3xMan поне 45 минути преди сексуалното изживяване, за пълен ефект и удоволствие.

Прием при алергии и с други лекарства?

Моля не приемайте хранителната добавка, ако сте алергични към един от съставните и продукти. Ако приемате антибиотици, моля консултирайте се с Вашия лекуващ лекар дали някоя от билките в продукта няма да намали действието на антибиотиците, които примате.

Прием на 3xMan при диабет и сърдечни болести

При диабет – 3xMan съдържа естествени захари, които трябва да вместите в дневната си диета, винаги имайте предвид изработената от Вашия лекар диета за прием на храни.
При сърдечни болести – продуктите в 3xMan не предизвикват промяна в сърдечния ритъм, но винаги се консултирайте с Вашия лекуващ лекар преди да приемете продукта.

Прием на 3xMan с алкохол?

Продукта не предизвиква отрицателни ефекти при смесването си с алкохол, но можете да очаквате намалено действие в резултат на употребата на алкохол непосредствено преди или след консумация на продукта. Ако продукта се приеме с обилно количество вода, отново може да се забележи намалено действие.

Ако нямам нужда от допълнителен стимулант при секс, какво мога да очаквам от добавката?

Продукта е хранителна добавка и не може да Ви навреди. Когато нямате нужда от допълнителен стимулант при секс и приемете продукта, ще почуствате: допълнително енергизиране, повишена концентрация, повече енергичност, невероятно бързо възстановяване и готовност за подновен контакт с Вашата половинка след много кратко време. Продукта неимоверно ще увеличи удоволствието Ви!

По цял ден съм в колата и нямам време за нормален обяд, прибирам се късно вкъщи и съм изключително изморен, ще ми помогне ли 3xMan?

Стресът, непрекъснатата работа, неправилното хранене и липсата на подреденост в денят Ви води до стрес, натоварване на физиката и психиката. При този режим сексуалното желание е намалено до минимум. Употребата на 3xMan в този случай ще помогне не само да възвърнете силите и енергичността си, но и да почуствате отново сексуално желание. При постоянен стресов режим на работа, консумацията на 1 пакетче дневно ще помогне да възвърнете силите на организма и концентрацията нужна за всекидневната Ви работа.

Искам да преживея нещо изключително заедно със своята половинка?

Приемът на 3hМан и от мъжа и жената е сигурен начин да почуствате на 100% страсста от любовта. Увеличено желание, повишена чувствителност и енергичност, бързо възстановяване и мощен оргазъм. Когато и двамата сте го приели, можете да очаквате невероятно изживяване!

Мога ли да приемам 3xMan като част от моята фитнес програма?

Можете! Една от основните функции на 3xMan е да енергизира тялото, да подобрява кръвообращението, спомага с топенето на мазнини и формирането на мускулна маса. Приемайте след тренировка за по-добър ефект!

Получава ли се спад в енергичността след като ефекта на 3xMan отмине?

3xMan е хранителна добавка, използваща силите на тялото в унисон с природата. Не е възможно забелязване на драстичен спад в енергичността след като ефекта на активните вещества в продукта отмине. Имайте предвид, че прием на 1 саше на ден ще доведе до трайно повишаване на енергичността. Следвайки действието на основните съставки – в периода на постоянен прием не само ще се увеличи Вашето сексуално желание, енергичност, концентрация. Ще се забележат също допълнителни подобрения в цялостната кондиция, забавяне на стареенето на клетките, подобрено кръвообращение, подобрено настроение и по-добра форма.

Специфични ефекти на 3xMan при мъже и жени.

Ефекта на 3xMan осезаемо влияе след около 45 минути след прием.
* Не консумирайте с алкохол, тъй като се намалява действието на продукта.
** При консумация с големи количества течности ефектът на добавката отслабва.

При мъже и жени продукта действа – енергизиращо, подобрява паметта и концентрацията, съставките в него имат силно антиоксидиращо действие.
Продукта увеличава сексуалната потентност и либидо.

Специфични ефекти при мъже:
Подобрява състоянията на еректилна дисфункция
Подобрява синтеза на тестостерон в организма.
Увеличава се издръжливостта при секс
По-добра подвижност на сперматозоидите
Подобрено горене на излишни мазнини в тялото
Подобрява представянето при сексуално преживяване, по-бързо възстановяване
Когато се употребява при програми за бодибилдинг, спомага за по-доброто мускулно изграждане и горене на излишни мазнини.

3xMan при жените:
Подобрява се чувствителността на влагалището, което води до подобрена чувствителност при секс.
Забелязва се увеличаване на нивата на естроген в тялото
Подобрява се кръвообращението
Както всяка друга храна или билка и тук:
Не приемайте хранителната добвака със 100% натурален произход ако имате алергия или непоносимост към един от вложените в съдържанието продукти.

Консултирайте се с лекар преди консумацията на продукта при бременност, ако страдате от сърдечни проблеми, страдате от диабет.
Ако приемате лекарства и антибиотици – консултирайте се с Вашия лекар дали някоя от билките в съдъжранието няма да повлияят на действието на приеманите лекарства.
Продуктът е хранителна добавка с напълно естествен произход.
Продуктът помага за повишено либидо и по-добро сексуално изживяване, подобрява цялостната кондиция на организма и енергичността му, използвайки естествени продукти.
3хMan не е заместител на разнообразното хранене.

Къде е смесен продукта?

Продукта е смесен в лабораториите и под зоркия надзор на професионалисти в Университета по Хранителни Технологии в гр.Пловдив. Използвани са съвременни технологии за санитарност, най-високо ниво на сигурност и проверка за качество в България.

Кой е доставил съставните елементи на 3xMan?

Доставчиците на продуктите в 3xMan са изцяло български фирми, предлагащи екстракти от добавени в България билки. Високо-ефективни билки с доказан ефект не смао в България, но и цяла Европа. Всички фирми, доставили продукти за изработкат ана 3xMan снабдяват големи разпространители на хранителни добавки в световен мащаб.

Къде е пакетиран продукта?

Продукта е пакетиран в лицензирана за пакетиране предприятие, сашетата са поизведени от сертифициран производител отново в България. 3xMan е една от малкото хранителни добавки произведени изцяло в България!

За 3xMan.

3xMan е произведен и промотиран от група професионалисти в своята област с над 15 години опит в – Маркетинга, СЕО и Интернет, Фармация, Медицина. Можете винаги да получите професионален съвет и партньорско отношение!

Мога ли да стана представител на 3xMan?

Разбира се! 3xMan разширява своят обхват както в България така и в чужбина! Свържете се с нас за повече информация и възможностите за отстъпки.

Можем ли да очакваме други висококачествени продукти?

Предвиждаме изработка на други висококачествени продукти, които може да с еочакват на пазара до лятото на 2015 година – това са продукти, съдържащи силни антиоксиданти за прочистване на организма и профилактика. Силни стимулиращи и безвредни стимуланти за спортисти и бодибилдинг. Стимулиращи ума билкови продукти при нужда от свръх концентрация.

Имам голям проблем - не съм правил секс близо месец, приятелката си мисли, че не я харесвам, какво да направя?

Освен физическите спирачки, които сами си създаваме, има и психически такива. 3xMan ще помогне да преодолеете и двете в кратък период!
Винаги когато се приема какъвто и да е стимулант за секс – трябва да има реципричност и любов във връзката Ви. Ако любовта, рабзирането и привличането е изчезнало – няма начин една връзка да продължи да бъде удовлетворяваща, незвисимо какво пиете и в какъв режим. Опитайте се да предизвикате романтика в обстановката около вас – освен 3xMan и за вашата половинка – купете цветя, направете сами Вашата романтика. Малко свещи, повече вниамние и лека музика може да помогне много!

При 15 съставки в 3xMan, имам чувството че пия Степ-че с мед?

Единствената разлика е, че в Степ-чето няма нищо естествено! 3xMan не съдържа нито един консервант, оцветител или овкусител! Естествените „консерванти“ – карамфил, джинджифил и ферула, освен енергизиращото си действие предпазват продукта от ферментация и появяване на бактерии, които могат да развалят качеството му! При консумация ще почуствате силните аромати на билките – всички извлечени по съвремени технологии директно от природата. 3xMan е изцяло натурален продукт, събиращ в себе си синергично събрани билки с невероятен ефект, представени в различни райони на България.

Моля обяснете при толкова билки какво точно се случва в организма ми?

3XMan – съдържа някои от най-качествените български билки, чието действие ще Ви накара – да почуствате неустоимо сексуално желание, да се чувствате наистина жизнени и енергични, използвайки единствено и само потенциала на Вашето тяло и природата.
Сексуалното влечение не опира само до физическото изпълнение на „задачата“, за да е пълноценно изживяването трябва да се чувствате енергичен и жизнен.
3ХМан подпомага разширяването на кръвоносните съдове на пениса при мъжете, което пряко спомага за по-добрата ерекция. По подобен начин действа продукта и на жената – спомагайки за по-добрата чувствителност на влагалището и по-силна сексуална възбуда.
Билките вложени в продукта – енергизират, подобряват кръвообращението, концентрацията, издръжливостта и чувствителността. Прочетете повече за вложените продукти в секция – Съдържание