Странни, но истински факти за Вашето здраве

Някои съвети са някак логични и естествени – за да отслабнете – яжте по-малко и правете упражнения; за да имате повече енергия – наспете се добре; за да не се де-хидратирате, пийте повече вода. Други обаче напълно противоречат на логиката.

Пийте кафе за по-добър сън!

kafe

200 милиграма кофеин (съдържанието в една или две чаши кафе), последвани от 20 минутна почивка в сън – която е изключително отпускаща ще увеличи със 45% Вашата производителност по обяд или преди вечер, сравнено с тези, които не са пили кафе преди почивката.
Защо е такъв ефекта? 20 минутната почивка приключва точно, когато кофеина започва да действа – прочиства мозъка от молекулата наречена аденозин, което повишава бързото действие на мозъка. С увеличаването на аденозина, се понижава и жизнената ни сила.
Краткия сън изчиства аденозина и комбиниран с кофеин, увеличава ефекта на кратката сънна почивка.

За по-здрави зъби – не си мийте зъбите след хранене
Не си мийте зъбите след хранене, особено ако храната е била по-киселинна.
Това са цитрусовите плодове, домати, газирани напитки – те омекотяват емайла на зъбите. Миенето на зъбите веднага след това ще убързи ефекта и ще еродира пластта под него. Изчакайте от 30 до 60 минути с миенето на зъбите.


За да носите по-малък размер, увеличете теглото си

Мускулното си тегло! Ако две жени имат тегло от 60 кг, но само една от тях активно се знаимава с вдигане на тежести – жената, занимаваща се със спорт ще се побере в по-малък номер дрехи, които се носят от 50 килограмова жена.
Причината – въпреки, че 1 кг мускулна маса е на тегло колкото 1 килограм мускулна маса, мускулнат амаса заема по-малко „място“.Можете да увеличавате мускулната си маса и да намалявате размера на дрехите си!
Видяхте ли ефектите и на 3xMan при активен спорт?

За да ядете по-малко, яжте повече

100 килокалории във Вашата закуска от курабийки и претцели, изглежда добър вариант, но от нея ще огладнеете повече отколкото от хапване на нещо по-съществено.
Хапването на малко въглехидрати единствено ще повиши кръвната Ви захар и ще повиши желанието Ви за повече сладко. Изберете протеинова закуска – ябълка с малко сирене, кашкавал или фъстъчено масло. Повече калории, но те ще Ви заситят много добре за по-дълго време и като цяло ще намалят консумацията на калории за деня.

Не пийте енергийни напитки, когато сте гладни

energy-drinks-400x400

Енергийните напитки съдържат до 5 пъти повече коефин от кафето, но силата, която Ви дава минава бързо и ще допринесе до доста неприятни странични ефекти като нервност, раздразнителност и ускорен сърдечен ритъм. Енергийните напитки съдържат големи количества таурин, стимулант за централната нервна система и 50 грама захар на кутийка (13 супени лъжици !!!). Захарта увеличава кръвната захар за много кратко – след това следва катастрофа в тялото Ви, оставяйки Ви едва подвижни, изморени и раздразнителни и желаещи още една подобна напитка!
Повишете енергичността си с 3xMan – естествена хранителна добавка!

Пийте вода, когато сте „подути“

Когато се чувствате подути, Ви се струва, че пиенето на вода само ще влоши ситуацията, но тя ще помогне!
Ако консумирате много фибри, тялото Ви се нуждае от вода, за да ги разгради. Повече вода превръща фибрите в стомаха Ви на желе и подобрява движението на червата, намалявайки подутостта. Пиенето на повече вода също намалява подуването, причинено от дехидратация.

Без диетични газирани напитки, за да намалите теглото си

Премахнете диетичните газирани напитки. Превишеното тегло при възрастни хора, участващи в изследване идва от повишеното ниво поемани храни с диетичната напитка. Тези в същото изследване, които пият обикновена газиран анапитка – консумират с нея по-малко храна.  Същото изследване доказва, че тези, които пият диетична газирана напитка имат с до 70% по-голямо увеличение на обиколката на кръста от тези, които пият нормална газирана напитка.
Изключваме и факта, че хората асоциират – без калории, ниско калорично и лека напитка с паспорт за безгранична консумация. Обикновено производителя е добавил нещо друго, за да достигне същия ефект и това вещество дори и индиректно влияе върху Вашето тегло.

Пийте горещи напитки, за да се охладите

Когато пийвате горещ чай в зноен летен ден, тялото Ви усеща промяната в температурата и започва да се поти. Изпаряването на потта охлажда тялото по естествен път.

Упражнявайте се, когато сте изморени

Умората, заедно с настроението и депресията се подобряват след само 30 минути упражнения. Всичко, което правим изисква кислород, вкарайте повече кислород в тялото си и ще увеличите своята продуктивност и издръжливост.

Пишете си бележки, за да си подобрите паметта

Писането на бележки, помага да запомните по-добре написаното. За да научите нещо, трябва да сте го обработили в главата си по някакъв начин. Когато пишете, тогава и запомняте. Да не говорим, че когато погледнете листчето си припомняте и така отново упражнявате паметта си.

За да подобрите връзката си – прекарвайте по-малко време заедно.

Заедно от задача на задача без да си поемете дъх може да пожертва взаимоотношенията Ви.
Прекарайте малко време отделно, за да обработите мислите си и да спрете да реагирате импулсивно. Така успявате да комуникирате със самия себе си. Това понижава и стреса и притеснението, което допълнително може да обтегне отношенията помежду ви.
Медитирайте, разходете се, седнете сам в кафенето или дори си почистете гардероба.
Не забравяйте и любимия си сексуален стимулант 3xMan, за по-добро изживяване заедно!

Премахнете анти-бактериалния сапун, за да предотвратите болести.

anitbak

Антибактериалните сапуни съдържат съставки, които при продължително ползване могат да Ви предразположат на риск от разлини болести и други нежелателни хормонални ефекти. Една от тези съставки е триклозана.

 

Leave A Comment