Как да подобрим сексуалното си представяне?

sex-and-health1

Използването на хранителната добавка 3xMan е краткият път до доброто представяне, нека да видим какво друго помага за подобряване на сексуалното изживяване!

Здраво сърце – Изключително представяне

Пенисът Ви “зависи” до голяма степен от кръвното Ви налягане. Мозъкът изпраща сигнали до пенисът, което помага на кръвните тела да се напълнят с кръв. Сърцето Ви изпомпва кръвта до там. Ако имате проблем с регулиране на кръвното налягане или сърдечен проблем, пенисът може да пада без очевидна причина, тъй като кръвоносните съдове не могат да поддържат налягането достатъчно дълго.
Друг проблем може да бъде и невъзможността за достигане до пълна ерекция. Което е добре за сърцето е добре и за вашето сексуално здраве!
Проверете съставките в 3xMan за да откриете полезните за Вашето сърце билки!

Бъдете активни

Един от най-добрите начини за подобряване на Вашето сексуално здраве са кардио упражненията. Сексът повишава сърдечния ритъм, но редовните упражнения Ви помагат като поддържат сърцето Ви в кондиция. 30 минути на ден интензивни упражнения като: бягане, плуване, велосипедизъм и др. могат да направят чудеса и да повдигнат Вашето либидо, подготвяйки Ви за спалнята!
БОНУС: никога не е излишно да се отслабне малко.

Храната и ерекцията
Заедно с упражненията има и някои храни, които доказано ще подобрят кръвообращението до пениса. Нкои от тях са:
Лук, чесън, ферула: не са най-добрия приятел на Вашия дъх, но тези храни подобряват кръвообращението
Банан: Този богат на калий плод може да Ви помогне да снижите кръвното си налягане, което може да помогне на Важните Ви сексуални задачи!
Люти чушки: Всички натурално люти храни помага за подобряване на кръвообращението като намалява напрежението и потискат възпаленията.
Подправките джиджифил, кориандър кардамом – подобряват и регулират кръвното налягане, увеличават енергичността.

За по-силна ерекция:
Омега 3 киселини: можете да ги намерите в рибите – тон и сьонга, в авокадото и зехтина.
Витамин Б1: Този витамин подпомага на сигналите в нервната система да пътуват по-бързо. Този витамин се намира в най-големи количества в боба, свинското, фъстъците.
Яйца: богати на други Б витамини, яйцата спомагат за хормоналния баланс, което от своя страна може да намали стреса и подпомогне ерекцията.
3хман предлага в съставките си – трибулус терестрис, който подпомага за хормоналния баланс, богатите на минерали и витамини – рожков сироп и сироп от черница – силни антиоксиданти, богати на минерали.

Намалете стреса
Стресът внасят пълен хаос във вашето тяло, включително и влияе върху либидото. Стреса повишава кръвното налягане (по лошия начин), повлиявайки негативно както на желанието, така и на изпълнението.
Отново спортът намалява стресът и подобрява Вашето здраве. Споделянето с Вашата половинка може също да намали стреса и да подобри взаимоотношенията между Вас.
Стресът може да отключи и вредни навици, като пушене и консумация на алкохол, което може допълнително да повлияе зле на Вашето здраве.

Отървете се от лошите си навици

Проучванията доказват, че чаша червено вино подобрява кръвообращението. Имайте предвид, че прекаляването дори и счервеното вино има обратен ефект върху Вашето здраве.
Пушене и употреба на наркотици? Няма нито една добра причина да с еупотребяват и двете. Стимулантите стесняват кръвоностните съдове и са директно свързани с импотентност. Заменянето на лошите навици с добри такива, като упражнения, правилно хранене, приемането на суперхрани и билkи (каквито са включени в 3xMan) ще помогнат за подобряване на сексуалното здраве!

Изложете се на слънце

Има нещо в слънцето, което задвижва сексуалния мотор. Слънчевата светлина подпомага тялото само да произвежда мелатонин, хормон, който помага за спокойния сън, намалява стресовите нива и подпомага за цялостния тонус.
Излизане навън и излагането на слънце може да помогне да събудите своето сексуално желание, особено през зимните месеци.

Мастурбацията и продължителността

Ако издръжливостта Ви не е на ниво, може би се нуждаете от малко практика. Разбира се сексът е най-добрата практика, мастурбацията също може да помогне да подобрите издръжливостта си. 3xMan ще Ви помогне да се възстановите по-бързо и да получите най-доброто изживяване от секса.
Запомнете, че мастурбацият аможе да има и пагубен ефект. Ако бързате и с мастурбацията, можете допълнително да намалите времето, което издържате с партньора си. Тайната е и мастурбацията да е възможно най-дълга, точно както искате да бъде и когаот не сте сам.

Винаги обръщайте внимание на своя партньор!

Сексът не е еднопосочна улица. Обръщайки внимание на нуждите на Вашия партньор, не само прави сексът задоволителен и по-добър и за двамата, но също може да те възбуди или забави в сексуалното забавление.
Променяйки темпото и фокусирането върху своя партньор ще бъде най-доброто което сте првили в сексуалното си изживяване.
ЗАПОМНЕТЕ: няма стимулант, който да ВИ помогне ако няма романтика, взаимност и желание за секс. Сексът е емоционално изживяване преди всичко, физическо изпълнение винаги след това!
3XMan ще Ви помогне да не мислите за физическото представяне и да се концентрирате изцяло върху емоцията от сексуалното изживяване!

Emilia д-р Емилия Костова, сексуален екперт.

Leave A Comment